.
Menu
Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmesider indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på dr.dk og til at understøtte vores markedsføring.. Her kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på vores hjemmesider sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Vores hjemmesider er anmeldt til Datatilsynet som en offentligt tilgængelig informationsdatabase og er således omfattet af bestemmelserne i lov om massemediers informationsdatabaser. Såfremt der via os foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Vi er herudover medlemmer af foreningen Danske Medier og følger foreningens retningslinjer for cookies- og privatlivspolitik.

Vi registrerer automatisk login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i vores univers. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Adobe Analytics og Ensighten, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af vores hjemmesider.

Vores hjemmesider indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Ved brug af såkaldte cookies

Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er en cookie?

Når du besøger vores website, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter på vores hjemmesider, som ikke virker.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Website og tredjeparts cookies

Vi bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger ofte også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på hos os, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruger bl.a. systemer fra Google, men også Facebook og andre.

Disse cookies bruges til at lave statistik på sidebesøg, så vi kan se, hvor mange sider der ses per bruger, og hvilke sider der ses i samme besøg, hvilke klip der ses, og hvad der fx høres af netradio. Ligeledes aktiveres der med mellemrum spørgeskemaer, som hjælper med at forstå, hvem der anvender vores website. Disse informationer kan ikke af os føres tilbage til brugerens identitet.

Vores website indeholder desuden 3. parts komponenter. Disse 3. parts komponenter bevirker, at indehaveren af 3. parts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger hos os og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg hos os logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. parts komponenten.

Funktionalitet

På vores hjemmesider sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på vores website. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på vores hjemmesider, så du kan få adgang til at skrive kommentarer, deltage i debatter m.v. Herudover lagres der cookies, hvis du benytter vores netbutik, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en konkurrence eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer samt e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med..

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse vi kontakt på hjemmesiden . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Hvis der er tale om en klage over behandlingen af oplysninger i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, indgives klagen til Pressenævnet, mens klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

Kontakt os

Du kan kontakte os via ”kontakt” på hjemmesiden.

Lyt til musik på din mobile enhed

Her kan du downloade en app og høre Radio Skive på din mobiltelefon/tablet

Det er muligt at benytte app'en over din teleudbyders 3G/4G net, men det anbefales at benytte den på Wifi

iPhone

Android

Luk