Interviews

DEN GODE HISTORIE:

Lyt

Den Gode Historie er vores Podcastserie hvor vi besøger de lokale virksomheder og hvor fokus netop er de gode historier fra det lokale erhvervsliv. Lyt med på Den Gode Historie her

 Tidligere episoder af Den Gode Historier kan findes her: 

 

ANDRE GODE HISTORIER:

Gustav Møller Sørensen og Emma Kirstine Søndergaard var de 2 udvalgte fra Skive Kommune der skulle med til Prins Christians 18 års fødselsdag derudover kan du også høre fra Henrik og Jens fra Skivehus Rotary Klub som har være med til at give tilskud til de unges tøj. Hør dem fortælle om de store oplevelser her.

 

GreenLab er blevet nævnt i en ny rapport fra FN, hør hele interviewet med Christopher Sorensen lige her.

 

Salling Entreprenørfirma har haft succes med at finde lærlinge på Jobfestivalen... Hør hele interviewet med Gregers Frederiksen her.

 

Posefesterne i Spøttrup har fyldt meget i den lokale debat, i den forbindelse har vi haft formanden for Kultur- og Fritidsudvalget i Skive Kommune, Morten Enggaard og Jan Snejbjerg fra SSP til en snak i studiet. Du kan høre hele interviewet her:

 

KEND DINE BYRØDDER:

Ved du hvem der sidder i byrådet i Skive ?? Ellers kan vi gi dig chancen for at lære dem at kende i vores Podcastserie Kend Dine Byrødder. Klik ind her og hør hvad de hver især fortæller.